Worldwide
ENGLISH
THIS WILL BE DISPLAYED
ON MULTILANGUAGE
PAGE ONLY
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, υπεύθυνος για την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι ο παρακάτω:

Merck Sharp & Dohme Cyprus Ltd
Οδός Χείλωνος 2Α, Riverside Forum, 1101, Λευκωσία
Ταχ.Θυρίδα: 22612, 1523, Λευκωσία
Κύπρος

1. Νομική Βάση για την Επεξεργασία των Δεδομένων:

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς που ορίζονται στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Η νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων περιλαμβάνει την επεξεργασία που:

  • Είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης ανάμεσα σε εσάς και το νομικό πρόσωπο/α που αναγράφονται παραπάνω,
  • Είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης ανάμεσα σε εσάς και το νομικό πρόσωπο/α που αναγράφονται παραπάνω,
  • Είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με νόμιμες απαιτήσεις (για παράδειγμα, για συμμόρφωση με τους ισχύοντες λογιστικούς κανόνες και για αναγκαστικού δικαίου κοινοποιήσεις για σκοπούς εκτέλεσης),
  • Είναι απαραίτητη για τους νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς, για παράδειγμα, για τη διαχείριση της σχέσης μας με εσάς, για τη διασφάλιση της προστασίας ασφαλείας, ώστε να βελτιώσουμε τις ιστοσελίδες μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή κανονιστικές απαιτήσεις όπως η φαρμακοεπαγρύπνηση;
  • Βασίζεται στη συγκατάθεσή σας εφόσον ενδείκνυται και όπως απαιτείται από τοπικούς κανονισμούς (για παράδειγμα, για να επικοινωνήσουμε με εσάς σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να σας παράσχουμε διαφημιστικές πληροφορίες).

Κατά περίπτωση η συγκατάθεσή σας δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό που ενσωματώνεται στα μηνύματα που λαμβάνετε ή επικοινωνώντας με το Παγκόσμιο Γραφείο Απορρήτου Global Privacy Office. Η μετέπειτα ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας, που βασίζεται σε συγκατάθεση πριν την ανάκλησή της.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να απαιτείται να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα όπως περιγράφονται παραπάνω με σκοπό να μπορέσουμε να σας παράσχουμε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, και να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.

1. Διεθνείς Διαβιβάσεις Προσωπικών Δεδομένων:

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιούνται, εφόσον χρειάζεται, σε νομικά πρόσωπα της MSD και τρίτους που είναι εγκατεστημένοι στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («ΕΟΧ»), συμπεριλαμβανομένων χωρών οι οποίες ενδέχεται να μην παρέχουν τον ίδιο βαθμό προστασίας δεδομένων όπως η χώρα καταγωγής σας. Έχουμε θέσει σε εφαρμογή τους κατάλληλους μηχανισμούς ασφάλειας και συμμόρφωσης ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται όπως απαιτείται και ότι τα δικαιώματά σας γίνονται σεβαστά, όπως είναι οι Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες (BCR), η Πιστοποίηση Ασπίδας Προστασίας ΗΠΑ/ΕΕ & ΗΠΑ/Ελβετίας ή οι Ευρωπαϊκές τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες προστασίας δεδομένων. Επιπρόσθετα, οι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων δεσμεύονται από το καθήκον εμπιστευτικότητας μέσω νομικά δεσμευτικού πλαισίου. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μέτρα και τα δικαιώματά που σας παρέχονται από αυτά επικοινωνώντας με το Παγκόσμιο Γραφείο Απορρήτου Privacy Office.

2. Κατάρτιση προφίλ και Αυτοματοποιημένη Λήψη Αποφάσεων:

Θα σας ενημερώσουμε όταν εφαρμόζουμε μηχανισμούς κατάρτισης προφίλ για να προσαρμόσουμε τις πληροφορίες που σας παρέχουμε ή όταν χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων επεξεργασίας δεδομένων. Εφόσον χρειάζεται μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λογική που χρησιμοποιείται για τη λήψη τέτοιων αποφάσεων επικοινωνώντας με το Παγκόσμιο Γραφείο Απορρήτου Privacy Office. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε το δικαίωμά ένστασης ή να απαιτήσετε από την MSD να επανεξετάσει αυτή την απόφαση..

3. Τα Δικαιώματά σας:

Εκτός από το δικαίωμα πρόσβασης ή διόρθωσης δεδομένων, έχετε το δικαίωμα, σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο, αντίρρησης ή αίτησης περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και αίτησης διαγραφής και φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων. Τα αιτήματα πρέπει να υποβάλλονται μέσω επικοινωνίας με το Παγκόσμιο Γραφείο Απορρήτου Privacy Office.

Ο σύνδεσμος στο Παγκόσμιο Γραφείο Απορρήτου Privacy Office μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την έναρξη ερωτημάτων και/ή την υποβολή παραπόνων που σχετίζονται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ή την άσκηση ειδικών δικαιωμάτων που παρέχονται από τους Δεσμευτικούς Εταιρικούς Κανόνες (BCR) της MSD όπως ορίζεται στην <πολιτική> μας.

Εάν έχετε περαιτέρω ζητήματα σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή την απάντησή μας σε οποιαδήποτε άσκηση των δικαιωμάτων σας έχτε τη δυνατότητα υποβολής καταγγελίας ενώπιον της τοπικής Εποπτικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων ή των τοπικών δικαστηρίων κατά περίπτωση.

TRUSTeTRUSTeThis Web Accessibility icon serves as a link to download eSSENTIAL Accessibility assistive technology software for individuals with physical disabilities. It is being featured as part of a Disability Community Involvement initiative that reflects our commitment to Diversity, Inclusion,Corporate Citizenship and Social Responsibility.
Twitter IconLinkedin Icon

Πνευματική ιδιοκτησία © 2009-2018 Merck Sharp & Dohme ΑΦΒΕΕ, θυγατρική της Merck & Co., Inc. Kenilworth, NJ, ΗΠΑ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Ο παρών ιστότοπος διατηρείται από την Merck Sharp & Dohme ΑΦΒΕΕ, θυγατρική της Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, ΗΠΑ.